Home » Top menu » O nama

O nama

MARINKOVIĆ HOFMANN D.O.O. - Velika Moštanica, Srbija

Servis HOFMANN “ELEKTRONIKA SERVIS” počinje sa radom 1968. godine kao serviser auto servisne opreme za firme HOFMANN, KLEINDIENST, KERKER…, a od 1990. godine i kao generalni zastupnik, serviser i konsignater firme HOFMANN, pod imenom MARINKOVIĆ-HOFMANN.

Po opremljenosti i kadrovima spada među vodeće firme u ovoj oblasti. Savremena oprema i alati omogućavaju brzo i kvalitetno pružanje usluga montaže i remonta mašina iz HOFMANN-ovog programa.

Na čelu sa vlasnikom Borivojem Marinkovićem, firma je sticala ugled i poverenje sve većeg broja kupaca i poslovnih partnera, a uspešnost potvrđuju i mnogobrojne nagrade i priznanja.

Danas firma MARINKOVIĆ-HOFMANN posluje sa preko 2500 stalnih komintenata na teritoriji cele Srbije i Crne Gore i Republike Srpske.

 

PROFIAUTO - Kragujevac, Srbija

Firma je osnovana 2006. godine. Delatnost firme je obuka servisnih kadrova iz oblasti dijagnostike elektronike na motornim vozilima, automobilskih klima uređaja kao i analize izduvnih gasova motora.

Dugogodišnje iskustvo stečeno u Centru za obuku servisnih kadrova ZASTAVA AUTOMOBILA, prenešeno je na niz seminara i obuka održanih poslednjih šest godina.

U saradnji sa firmom MARINKOVIĆ HOFMANN obezbeđujemo besplatnu obuku za korišćenje kupljenih uređaja, kao i mogućnost dodatnog usavršavanja putem velikog broja specijalističkih seminara.

Pretraga

Vesti

OZONATOR TEXA AIR2SAN

Predstavljamo Vam uređaj za dezinfekciju vozila i prostorija - ozonator TEXA AIR2SAN. Spada u familiju "pametnih" ozonatora kojim se upravlja putem mobilnog telefona i jedini je uređaj na tržištu koji nakon dezinfekcije radi rekonverziju ozona u kiseonik.
AKCIJA DOPUNA TEXA DIJAGNOSTIČKIH UREĐAJA

Obaveštavamo Vas da je u toku akcija u kojoj možete izvršiti update IDC5 dijagnostičkog programa TEXA uređaja novije generacije bez plaćanja propuštenih dopuna i sa dodatnih 10% popusta.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa