Home » Vesti » TEXA TPMS REŠENJA

TEXA TPMS REŠENJA

 

Direktivom EC 661/2009 propisano je da sva novoproizvedena putnička vozila za područje Evropske unije počev od 01. novembra 2014. godine moraju imati serijski ugrađene Sisteme za praćenje stanja pneumatika - TPMS (Tyre Pressure Monitoring System).

Italijanska firma TEXA kao svetski lider u oblasti dijagnostičkih uređaja za vozila ponudila je dva rešenja za uređaje za servisiranje TPM sistema. Uređaj TPS kao standardno rešenje i AXONE S TPS kao napredno rešenje. Za vlasnike TEXA dijagnostičkih uređaja AXONE 4 i AXONE 4 MINI postoji i rešenje nadogradnje njihovih uređaja dodatkom TPS KEY.

Uređaji omogućavaju dijagnostiku senzora TPMS (čitanje ID brojeva, snimljenog pritiska, temperature, kretanja kao i stanja baterije). Takodje omogućavaju kodiranje / kloniranje univerzalnih senzora.

AXONE S pored ovoga omogućava i vezu preko OBD konektora sa upravljačkom jedinicom TPMS i potrebna programiranja.

Za više informacije pogledati: TPMS SOLUTIONS prospekt.

Pogledajte video prezentaciju TEXA TPMS uređaja:

Više informacija o pomenutim uređajima možete dobiti putem telefona 063 242 697.

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa