AXONE 4 predstavlja touch-screen akvizicijsku jedinicu, kompletno i potpuno inovativnu, za multi-brand dijagnostiku svih tipova vozila. On kombinuje snagu i odlike najboljih PC računara (Intel Atom procesor, 32 Giga solid state hard disk) sa otpornošću najboljih radioničkih alata: uređaj je otporan na udarce kao i tečnost i prašinu prema standardu IP65.

Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi konekciji AXONE 4 se može povezati na internet i koristiti inovativne on-line functions kao što su pomoć na daljinu (uključujući audio/video vezu sa TEXA stručnjacima) i funkciju “SOLVED PROBLEMS” powered by Google. AXONE 4 uređaj je potpuno slobodan od kablova i bežično komunicira sa svim TEXA dijagnostičkim uređajima preko Bluetooth konekcije. Kada je povezan sa Navigator nano, on može vršiti dijagnozu putničkih i lakih komercijalnih vozila bez potrebe za bilo kakvim adapterima.

Sadrži potpuno kompletno TEXA radno okruženje sa korisnim specijalnim funkcijama, a preko funkcije TEXA APPs možete prilagoditi svoj uređaj.

AXONE 4 može u zavisnosti od izabranog rešenja raditi svih pet oblasti koje TEXA pokriva: CARTRUCKBIKEOHW i MARINE.

NO LIMIT licenca - bez obavezne godišnje pretplate.