AXONE 4 Mini je kompaktni dijagnostički uređaj koji uključuje većinu inovativnih funkcija ugrađenih i uspešno primenjenih na uređaju AXONE 4.

Njegov prefinjeni stil se bazira na 7 - inčnom otpornom ekranu osetljivim na dodir sa rezolucijom od 800x1280. Njegov Cortex A8 procesor je neverovatno brz i obavlja zadatke za polovinu vremena koja je bila potrebna uređajima prethodne generacije.

Zahvaljujući svojoj neverovatnoj raznovrsnosti, serviseri će uživati koristeći AXONE 4 Mini dugi niz godina prateći korak sa najnovijim inovacijama u automobilskoj elektronici.  

Ugrađeno IDC4 PM radno okruženje omogućava vrhunsku upotrebljivost primenom radnih ekrana koji se koriste kod danas najpopularnijih potošačkih elektronskih proizvoda. Kretanje kroz razne dijagnostičke funkcije nikada nije bilo tako jednostavno i intuitivno. Ugrađeni Bluetooth omogućava bežičnu komunikaciju sa drugim TEXA uređajima dok ugrađena Wi-Fi kartica omogućava vezu sa internetom. Kao i svi TEXA uređaji, AXONE 4 Mini je izuzetno otporan, što dokazuje homologacijom po vojnim standardima 810F. Ukratko, AXONE 4 Mini je otporan i praktičan alat za  servise koji žele više, sa svim prednostima zaštićenog operativnog sistema.

AXONE 4 MINI može u zavisnosti od izabranog rešenja raditi sa CAR i BIKE programom.

NO LIMIT licenca - bez obavezne godišnje pretplate.