Home » Proizvodi

Proizvodi

TEXATEXA
je italijanska firma iz mesta Monastier di Treviso, specijalizovana za proizvodnju komunikacijskih i mernih dijagnostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova za benzinske i dizel motore i uređaja za održavanje automobilskih klima. Već duži niz godina TEXA je svetski lider u prodaji dijagnostičkih uređaja .

BrainBee


BRAIN BEE
je italijanska firma iz Parme, specijalizovana za proizvodnju komunikacijskih i mernih dijagnostičkih uređaja, analizatora izduvnih gasova za benzinske i dizel motore i uređaja za održavanje automobilskih klima. Dijagnostički uređaji ove firme su već dugi niz godina omiljen izbor servisera u Srbiji.

SPX


SPX je američka korporacija koja je vlasnik velikog broja firmi iz oblasti proizvodnja servisne opreme. Firma OTC i TECNOTEST su izuzetno poznate u proizvodnji dijagnostičkih uređaja, ROBINAIR u proizvodnji uređaja za servisiranje automobiskih klima, a ACTRON u oblasti OBD čitača.

PICO TechnologyPICO TECHNOLOGY
je britanska firma, specijalizovana za proizvodnju svih vrsta oscioloskopa sa iskustvom od preko dvadeset godina. Već duži niz godina PICO TECHNOLOGY je svetski lider u prodaji osciloskopa za autoservisere. 
Dvokanalni i četvorokanalni setovi sa osciloskopima pete generacije sa brzinom semplovanja od 400Ms/s, setovi za merenje pritiska, buke i vibracija. Veliki broj standardnih i opcionih dodataka.

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa