Home » Vesti » AKCIJA TEXA "PROBAJTE IDC4E" SEPTEMBAR 2015

AKCIJA TEXA "PROBAJTE IDC4E" SEPTEMBAR 2015

AKCIJA – PROBAJTE IDC4E SEPTEMBAR 2015

Poštovani korisnici TEXA dijagnostičkih uređaja,

Najnovijim verzijama programa za dijagnostiku (CAR verzija 58 i TRUCK verzija 36) firma TEXA je prešla na novo dijagnostičko okruženje pod nazivom IDC4E (E – EVOLUTION). Više informacija o ovome možete naći na www.texa.com.

Ovim povodom TEXA je organizovala akciju ažuriranja uređaja koji nemaju poslednju verziju programa sa trajanjem do 30. septembra 2015. godine. U toku trajanja akcije svi korisnici koji potpišu ugovor o ažuriranju programa za sledeću godinu (TEXPACK), ne plaćaju dodatno propuštene dopune.

Cena godišnjeg ažuriranja sa dopunom propuštenih verzija je za putnički program 620€ + PDV*, a za teretni  program 700€ + PDV*.

Pored ove povoljnosti  klijentima koji potpišu TEXPACK ugovor u ovom periodu TEXA će pokloniti uređaj OBD LOG vrednosti 150€ + PDV*. Broj uređaja koje TEXA poklanja ovom prilikom je ograničen, a poštovaće se redosled prijavljivanja na ovu akciju.

Klijentima koji nisu zainteresovani za TEXPACK ugovor o godišnjem održavanju TEXA nudi mogućnost da izvrše ažuriranja programa na poslednju verziju, po promotivnim cenama.

Cena ažuriranja na IDC4E CAR verziju 58 je 200€ + PDV* za manje od 6 propuštenih dopuna i 400€ + PDV* za 6 i više propuštenih dopuna.

Cena ažuriranja na IDC4E TRUCK verziju 36 je 300€ + PDV* za manje od 6 propuštenih dopuna i 550€ + PDV* za 6 i više propuštenih dopuna.

U ovim slučajevima nema potpisivanja TEXPACK ugovora i ne dobija se nikakav poklon.

Sve akcije važe samo za uređaje nove generacije.

Obzirom da je trajanje akcije veoma kratko, pozivamo Vas da brzo reagujete i iskoristite povoljnosti koje je TEXA ovom prilikom pripremila.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 063 242 697 – kontakt osoba Dragan Simović.

 (* - cene su u dinarskoj protivvrednosti)

Pretraga

Vesti

OPREMA ZA SERVISIRANJE TPMS SISTEMA

Obaveštavamo Vas da do 31. 12. 2016. imamo akciju u kojoj možete po izuzetno povoljnim cenama obezbediti uređaje za dijagnostiku i programiranje TPMS davača, alate za montiranje i servisiranje davača, kao i same davače.
NOVO U PONUDI


PICOSCOPE najpoznatiji svetski osciloskopi za autoservisere od sada i kod nas. Po prvi put ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kliknite ovde za prezentaciju uređaja iz našeg programa